Post by furtmalujacmi on Feb 11, 2022 23:53:08 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد بسیاری از طلا ▞▞▞
▞▞▞ Join \u0026 Strike 2022 version ▞▞▞
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
آیا می خواهید یک تبلیغ را تماشا کنید؟ نه! ..... ... .. خوب اینجا یک آگهی است! 🤬
تبلیغ این بازی به معنای واقعی کلمه می گوید "این بازی تبلیغاتی ندارد" و بعد از هر سطح تبلیغات دارد
Join & Strike অ্যাকশন piha
تبلیغات زیاد باعث اتلاف وقت و داده نمی شود
این بازی بترین بازی من
بازی خیلی ساده ایه و شما بچه ها برای هدر دادن نت آنلاینش کردید اول آفلاینش کنید بعد ببینید چندتا دانلود میشه.😍😡😠😡
بازی عالی وخوبی هست یکم غول هاش سخته
Join & Strike Action ofmu
خیلی بد خیلی بد بود
این یک بازی سرگرم کننده است، اما تبلیغات زیادی وجود دارد، اما شما فقط می توانید از برنامه خارج شوید و دوباره آن را باز کنید (منظورم این نیست که باید بازی را دوباره راه اندازی کنید) شاید این کار را انجام دهید و تجربه خوبی داشته باشید
گذر زمان بسیار خوبی، این چیزهای زیادی از حد انتظار دارد. نه خیلی آسان است و نه خیلی سخت. برخلاف دیگر بازیهای موجود در فروشگاه، چالش ایجاد میکند. 5 ستاره!
در واقع من آن را دوست دارم
بازی فوق العاده ای بود که من را خوشحال کرد. اما من به این 3 ستاره امتیاز دادم زیرا آنها مزاحم هستند.
بازی خیلی خوبی هست ولی بازی اینترنتی هست!!!!!!!،،،،،،،، تبلیغات هم خیلی داره!!!!!!!!،،،،،،،، برای همین من دو ستاره کمتر دادم!!!!!!! ،،،،،،،،، ولی دست سازندش درد نکنه،،،،،،،،،،،،!!!!!!!!!!!!!
بازی سرگرم کننده با گرافیک خوب و دینامیک جالب
مردگان تقریباً در حال رفتن هستند
عالی واقعا عالی من بهش انقدر ستاره میدم که فکرش نمیکنی
این بازی خیلی خوبی برای پسرم است، او گفت که بسیار جالب است.
😩😩😩😩😒😒
Join & Strike 액션 uuq
👍
لباس های بسیار سرگرم کننده و خنده دار
ریده بازیش
mmm
تبلیغات زیادی در طول مرحله بازی را نابود می کند
Zooba: Zoo Battle Royale Game Aksi lpo
دوستان نصب اصلا مثل انچه تبلیغ میکنه نیست
Join & Strike Action ofmu
Join & Strike অ্যাকশন piha
فکر کنید h😁😁
من میخوام این بازی رانصب کنم نمیشه
پاره کردن... خیلی وقت ها جوایزی دریافت می کنید، بنابراین روی تبلیغ کلیک می کنید و هیچ اتفاقی نمی افتد، پاداش ها یک اتلاف وقت است، اگر قصد ندارید به ما جایزه بدهید، چرا آنها را داشته باشید.
بازی با پتانسیل بسیار بدی است که توسعه دهندگان فقط به دنبال پول هستند. تبلیغات به معنای واقعی کلمه در همه جا. شما نمی توانید پاداش مرحله را بدون تبلیغات، تبلیغات در وسط بازی، تبلیغات بعد از مرحله دریافت کنید، نمی توانید طلای کافی برای ارتقاء گروه خود بدون تماشای تبلیغات دریافت کنید. ممکن است فکر کنید که من اغراق می کنم، اما واقعا اینطور است.
این بازی بد است چون تک نفره و 1-2 دقیقه است
این بازی خیلی قشنگه ما باید عضو بشیم و حمله کنیم حمله خیلی قشنگه
این بازی بسیار سرگرم کننده است و اگر کسی قادر به بازی نبود، اگر lb Transit وجود نداشت، این بازی بسیار سرگرم کننده است
تبلیغات می گوید "این بازی تبلیغاتی ندارد" حتی اگر بعد از تکمیل یک دور، همیشه یک تبلیغ 30 ثانیه ای بدون دکمه پرش وجود دارد. و در هر صورت این بازی اصلاً پیچیده نیست. این ارتقاء بی شمار دیگر این 3 چیز است و برای پول بیشتر بازی کنید. گیم پلی بازی سرگرم کننده نیست من می توانم بی حرکت بمانم و حرف بزنم و همچنان برنده شوم. اما تصور میکنم که بازی بعد از 5-15 راند اول بازی، به سود برنده تبدیل شود. به طور خلاصه در یک جمله، این بازی سرگرم کننده نیست و خیلی ساده و یک بازی هرزنامه تبلیغاتی است.
Join & Strike 액션 uuq
"این بازی حاوی تبلیغات نیست" مطمئناً چرا من بلافاصله تبلیغی دریافت کردم مانند تصور دروغگویی در تبلیغات خود؟ اوه صبر کنید، فراموش کردم که شما برای این کار مانند هر بازی دیگری 0 تلاش کرده اید
این یک بازی عالی است بهترین بازی آفلاین تا کنون
بچه ها فقط شبکه خود را خاموش کنید تبلیغات نمی آید.
بله که هیچ ویدیویی در دسترس نیست تا حدی مسخره است
تبلیغات جعلی می گوید هیچ تبلیغاتی وجود ندارد اما من یک تبلیغ در سطح سه بعدی گزارش شده دریافت کردم
♥♥♥
آن را بسیار سرگرم کننده دوست دارم اما لطفاً تاخیر را برطرف کنید
ang up برای مسابقه حماسی استیکمن و شکار دشمنان در درگیری جمعیت تیراندازی تفنگ خود را بردارید و وارد عرصه تیراندازی شوید! برای دفع حملات دشمن، استیکمن های جدیدی را به ارتش خود اضافه کنید. با جمعیت بدوید و به تمام تیم های باند رقیب شلیک کنید. از این ماجراجویی حماسی جان سالم به در ببرید تا با رئیس نهایی درگیر شوید. آماده! تنظیم! ضربه! ویژگی ها: ● گیم پلی اعتیاد آور بازی های استیکمن ● کنترل ساده و روان با یک انگشت ● استیکمن 3 بعدی ragdoll واقع گرایانه ● گرافیک فوق العاده غیررسمی واضح ● بسیاری از بازی های مبارزه ای اعتیاد آور
بازی خوبی است، اما وقتی برای یک تبلیغ نه را انتخاب می کنید و به هر حال یکی را به شما نشان می دهند... مهم نیست چقدر خوب است. 1 ستاره و حذف شده است
نمایش هیچ افزودنی در دسترس برای هدیه رایگان و 100 اضافه در بین بازی
این خیلی خوبه که اضافه نشده
باشه خوبه
بازی سرگرم کننده است اما عیسی مسیح تبلیغات خارج از کنترل هستند! به معنای واقعی کلمه زمان تبلیغات بیشتر از زمان بازی است. متوجه شدم که شرکتها به درآمد تبلیغاتی نیاز دارند، اما شما به معنای واقعی کلمه باید هر بار که سعی میکنید در هر کاری پیشرفت کنید، یک تبلیغ را تماشا کنید. بازی رو پاک میکنم